Nasıl Ulaşabilirim

18.12.2012 399

Okulumuza ulaşmak için farklı alternatifler şunlardır.

1 - Metrobüs Hattını kullarak gelecekler için :

a) Metrobüsün Edirnekapı durağında indikten sonra 1) Sultançifliği-Edinekapı tramvayına aktararak yada 2)Sultançifliği istikametine giden minibüs veya otobüslere binerek ALİ FUAT BAŞGİL durağında inip ardından Ali Fuat Başgil Caddesinden aşağı doğru tahmini 250 metre yürüyerek ulaşabilirsiniz.

b) Metrobüsün Bayrampaşa durağında indikten sonra 1) Cevatpaşa istikametine doğru giden tüm minibüslere veya 2) 32,32A,32T otobüslerinden herhangi birine binerek Ordu Caddesi durağında (yıldırım mahalle muhtarlığı önünde) inip 50 metre mesafedeki okulumuza yürüyerek gelebilirsiniz.

2 - Havaalanı-Aksaray metro hattını kullanarak gelecekler için:

a) Kocatepe-Forum İstanbul durağında indikten sonra 1) orada bulunan İmamhatip-Bayrampaşa-Topkapı minibüslerine (İmamhatip yönüne doğru) binip. Yaklaşık 5 dakikalık bir yolculukk sonucu ulaşabilirsiniz.

3 - Sultançifliği istikametinden gelecekler için :

1) Tramvayı kullanıp veya 2) 500 Evler´den geçen herhangi bir minibüs ve otobüse binip ALİ FUAT BAŞGİL durağında inerek Ali Fuat Başgil Caddesinden aşağı doğru tahmini 250 metre yürüyerek ulaşabilirsiniz.